Konstruktion

IHRdk-Engineering Aps Copyright © All Rights Reserved

Konstruktion / teknisk tegning

Der findes som udgangspunkt to metoder til at løse konstruktionsopgaver.

Mange vælger at koncentrere sig om de enkelte deltaljer, og derefter sætte dem sammen til at udgøre en helhed. Så kan man starte forfra, hvis det viser sig, at en af detaljerne ikke passer ind i helheden.

 

Hos IHRdk-Engineering starter vi oppefra, hvor vi har dannet os et overblik over opgavens omfang, og bevæger os derfra ned i detaljerne. Det indebærer også, at vi har mulighed for at uddelegere dele af opgaven til interne eller eksterne medarbejdere.

 

Vi har mulighed for at arbejde med opgaverne på en Cloud Vault server, hvor vi tildeler rettigheder til de enkelte brugere som så kan arbejde på samme opgave.

 

 

Sheet Metal

I en mange af vore konstruktioner indgår sheet metal som en hovedbestanddel af den samlede konstruktion. Vores erfaring med laserskæring og pladeudfoldning går helt tilbage til 1993. Vi har derfor stor erfaring med at udnytte de mulighed som CNC pladebearbejdning giver.

 

Et eksempel herpå kan være konstruktionen, som ses på billedet herover. Den samlede konstruktion består af cirka 500 unikke sheet metal parter.

 

Den udvendige del af konstruktionen er 36 kantet, men den indvendige del af konstruktionen er opbygget som en 72 kant. Du kan læse meget mere om netop denne konstruktion under punktet "referencer"

 

Grundlæggende er udgangspunktet for vore pladekonstruktioner meget simpelt:

 

Skal ideelt kunne samles uden brug af måleværktøj

Konstruktionen skal udføres, så den er selvoprettende

Detaljeringsniveauet skal være så højt, at efterfølgende brug af skærende værktøj er overflødigt.

Som en følge af detaljeringsgraden skal fremstillingstiden som udgangspunkt kunne reduceres væsentligt,.