Flex baner for Inventor

IHRdk-Engineering Aps Copyright © All Rights Reserved

Flexbaner for Inventor

Ofte hører vi bemærkningen; "Vi laver aldrig det samme to gange". Det er sikkert også rigtigt, men ofte er det dog sådan, at de fleste firmaer i mange tilfælde laver noget, der ligner hinanden.

 

På denne side har jeg taget udgangspunkt i nogle flex-kædebaner. Det simple udgangspunkt er, at jeg har lavet 4 forskellige basiskomponenter som kan sammenbygges til et utal af varianter.

 

Et eksempel kan ses herunder:

 

Banen herover kan laves på 11 minutter.

 

Det er den tid, som det fra bunden har taget at bygge ovenstående modellayout. Modellen skal ikke kun betragtes som en simpel salgsmodel. Styklisten indeholder alle oplysninger om hver enkelt komponent. I princippet burde modellen indeholde alle de informationer, der er nødvendige for produktion. Alternativt kan de enkelte variabler importeres ind i en samlingstegning.

 

På videoen herunder kan du trin-for-trin se opbygningen af den bane, der er vist ovenfor.

 

Oplysninger på Bill Of Material:

 

På Bill Of Material ses alle relevante oplysninger vedr. den enkelte komponent.

 

Tryk på billedet for at se det i fuld skærm

Ændring til anden Variant:

I mange tilfælde vil man komme ud for, at man er nødt til at foretage tilpasninger i et layout. I videoen herunder rettes hel konstruktionen til en anden type banekrop, og en anden type sidestyr.

 

Du kan se videoen i vinduet herunder, eller trykke HER for at se den på Youtube.

 

Flexbaner anvendt i fabrikslayout.

 

På billedet og videoen herunder har jeg anvendt Flexbanerne i et fabrikslayout. Videoen demonstrerer hvordan banerne kan kundetilpasses til næsten ethvert formål.