Projektledelse

IHRdk-Engineering Aps Copyright © All Rights Reserved

Projektledelse

 

Siden etablering af egen virksomhed for første gang i 1996 har projektledelse med ansvar for udvikling af nye produkter, herunder produktoptimering og anvendelse af nye teknologier været et væsentligt ansvarsområde.

 

Som projektleder er det vigtigt at kunne være nyskabende – men i lige så høj grad også at være motiverende for både interne og eksterne samarbejdspartnere.

 

Dette gælder ikke kun i forhold til opdragsgiveren, men bestemt også i forhold til slutkunden, som ikke i alle tilfælde er opmærksom på, at der kan være mere optimale løsninger på en stillet opgave, end man måske lige har forestillet sig.

 

Det har vi i flere tilfælde været i stand til at levere fordi vi har været i stand til at indgå i en konstruktiv sparring med både vores kunder og vores kunders kunder.

 

Det vil vi også gerne tilbyde til din virksomhed – enten som ekstern samarbejdspartner, eller evt. i en periode som inhouse konsulent.

 

Vi stiller gerne op til en snak om, hvordan vi bedst løser dine behov.

 

Onsite projektledelse i udlandet

 

Arbejdet som projektleder har i høj grad indbefattet arbejde "On Site". En væsentlig del af "On Site" arbejdet har været hos kunder uden for Danmarks grænser. Her har der ofte været tale om udstationering i kortere eller længere perioder. Som en naturlig del heraf indgår engelsk i såvel skrift som tale blandt vores kompetencer.

 

Projektledelse af "kritiske projekter"

 

Blandt de opgaver, hvor vi har stor erfaring, er at "bære/håndholde" kritiske projekter. Der har her ofte været tale om overtagelse af projekter, som er "kørt skævt".

 

Som projektleder har opgaven bestået i at:

Skaffe et fuldt overblik.

Fremkomme med forslag til ændringer & optimeringer.

Konstruere den nødvendige løsning, i form af tegninger og styringsbeskrivelse

Udarbejdelse af tidsplan og budget

Implementere løsning, inklusive alle indkøringer og test til endelig godkendelse.

 

Kort sagt være den der tager det fulde ansvar for, at anlægget i sidste ende kommer til at fungere til kundens fulde tilfredshed – også selv om det giver udfordringer undervejs